تیم روبوکاپ دانشگاه تبریز در مسابقات جهانی روبوکاپ ۲۰۱۷ در ناگویای ژاپن خوش درخشید.

۱۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۸ کد خبر : ۶۱۰۲ تصویری
تعداد بازدید:۳۱۱

تیم روبوکاپ شبیه ساز عامل امداد و نجات گروه علوم کامپیوتر دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز، متشکل از آقایان علی‌رضا کنده، آرمان آبسالان و مبین قهرمان‌پور به سرپرستی سرکار خانم دکتر فرناز ماهان و مربیگری آقای مسعود اقدسی­فام، موفق به کسب مقام دوم در مسابقات جهانی روبوکاپ ۲۰۱۷ گردید. همچنین این تیم در بخش Technical Challenge این لیگ٬ ‌مقام اول را از آن خود کرد.

تیم Aura که پیش از این حضور موفق در دوازدهمین دوره مسابقات سالانه بین المللی روبوکاپ آزاد ایران را در کارنامه دارد، به عنوان یکی از ۱۲ تیم منتخب از لحاظ ایده‌ی ارائه‌ شده، با حمایت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز، به مسابقات اعزام شد و پس از سه روز رقابت در مراحل مختلف با تیم‌های منتخب از سراسر دنیا، به این دو مقام دست یافت.

لازم به ذکر است، مسابقات جهانی روبوکاپ ۲۰۱۷ با حضور بیش از ۳۵۰۰ شرکت‌کننده از بیش از ۴۰ کشور صاحب دانش رباتیک دنیا در دو سطح بزرگسالان و دانش‌آموزی، روزهای ۵ام تا ۹ام مرداد ماه به میزبانی شهر ناگویای ژاپن برگزار گردید.

نظر شما :